23 Ağustos 2010 Pazartesi

Kırmızı başlıklı kız...

- Okumaya- yazma bilmediğim dönemlere dayanacak küçük,konuşmayı bilcek kadar büyük olduğum dönemde( yani 5 yaş gibi ) ezber gücümü farketmiştim :) babamın beni uyutmak için okuduğu kırmızı başlıklı kız kitabını baştan aşağı hafızaya alır, insanların içinde sesli sesli okur bide sayfaları çeviridim. Görenler ' ayy ne şeker ayy okumayı biliyo maşallah bu yaşta' dediklerinde 'yok okumayı henüz öğrenmedi ezberledi' diye foyamı ortaya çıkarırdı hayin annem eheueheuehe. Bademcik ameliyatı olduğumda da aynı numarayı çekmiştim :) yine kitap elimde yine ben sular seller gibi okuyorum ama orjinaliyle bire bir söylüyorum ve sayfa atlamıyorum yine bana tebrikler yine annemden inciler... eheueheue

Bu aralar zamanım evime eşya almakla geçiyor sürekli Tepe Home senin, Koçtaş benim geziyorum nerde güzle birşey görsem sahip olmak istiyorum :) İtalya turu için araştırma yapıyorum, Monoyla arada kavga ediyorum:) Hep uzaktasın bütün evi kendim dizdim modunda ama gerçekten öyle evi tek başıma dizdim. Çok çalışıyor çünkü benim nişanlım ve ayrı şehirlerdeyiz ben alıyorum o kartları ödüyo :)) nasıl? süper bir anlaşma modeli değil mi? :)))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ay kiyamam, kavga etmeyin, ne kadar kaldiki dügüne, o zamani da kavga ile gecirmeyin.... tadini cikarin :)
dügün ne zaman ? Gelinligini cok merak ediyorum, Kina elbisene de karar verdinmi ?

Hürrem Sultan dedi ki...

:) adsız yahu ben seni merak ettim he sen benim mail adresime bir resmini felan at kaç yaşındasın felan yaz bişeyler :) (hurremsultan3401@hotmail.com )

kına elbisesini felan ayraladım zamanı gelince hepsini fotolayıp koyucam bloga merak etme :9
öpücük

 
Wordpress Theme by wpthemescreator .
Converted To Blogger Template by Anshul .