2 Ağustos 2010 Pazartesi

ALDATILACAKMIŞIM !!!!!

Efendim hikayemiz tabiki yine taksiye binmemle başlıyor :))) Sarışın önden tek dişi yok, mavi gözlü, zayıf mı zayıf 'tı bindiğim taksinin şoförü. Ben buranın taksisi değilim sen tarif et abla ! şeklinde başladı olayımız, akabinde sen nerelisin, benim 6 senedir kız ark. var ona çoook benziyosun ama senin gözler yeşil, onun mavi vs....
Bunun üzerine bende 'iyi hadi allah tamamına erdirsin o halde ' diye olayı bağlayayım dedim. ! ' abla ne tamamı ben 13 sendir evliyim 6 yıldırda kız arkadaşım var ! şekli bir açıklama !! Evet dedim tipik bir karısını aldatan adam :) yahu dedim dur bu zararsız sorucam içimde ne varsa. Başladım ben ' neden eşini aldatma gereği duydun? görücü evlendirdin aşkı yakalayamadın mı? çeşitlilik olsun diye mi? ' dtamda  güzide yurdum kadınının yerimde olsa soracağı soruları bir bir yönelttim.  hahayt. ' bak abla' diye başladı lafa,
Şoför  : Abla sen kendini güzle buluyor musun?

Hürrem : Yaneee fena değilim :p

Şoför: Ne fena değili abla 10 numara kızsın, Vucudunu görmedim ama yüzün kalemle çizilmiş gibi. ( vucudumu görmemiş görse dicek yani yüzün iiyide vucut nanay spor yap abla hahayt) Şimdi sen bu güzelliktesin ama yine de aldatılacaksın !!!!

Hürrem : Ya bozma moralimi bak Eylülde evlenicem niye böyle konuşuyosun yok mu sizin sadık modeliniz?

Şoför : Yok abla bak erkek milletinin epsii ( hepsi değil epsiii eheueh) Aç gözlüdür ! Senden güzelini bulamaz ama napıcak? Gidecek senin DANGOZ (eheueheue) olmadık birine aşık olacak, bu kaçınılmaz, Afedersin gönül akada konar bokada ya, işte senin dangozda bulacak çirkin bişey aşık olacak.

Hürrem : Bende anında bitiririm ozman sllarım ...

Şoför: eheu ehe ehe ehe ehe abla nerden bilicen yaaaaaaaaaaaaaa! ruhun mu duyacak !! Güldürme beni yaaaa!!

Hürrem : Nerdeyse yalvarır ses tonunda soruyorum ya nedir bunun formülü nasıl aldatmasa acaba beni ?  Hayatım sarışın, mavi gözlü sıska adamın sözlerine bağlı sanki şeklinde dinliyorum ...

Şoför : Abla yok formül yok. Ama boş bırakma, çokta konuşma tabi o zamanda dırdırcı olursun bıkar ..

Hürrem : hmm peki. Eee neden eşini boşayıp onu almıyosun madem çok aşıksın?

Şoför : ya abla ben eşimi boşasam onu alsam mutlu olamam. Evlilik aşkı öldüren bir müessese. Böyle daha heycanlı. Bak mesela ben soruyorum ona 'benim neyimi seviyosun kızım ? tek dişim bilenem yok ? '   arbi kız ' anlaşıyorum ben senle ' diyo bana. Ama bak hakkını yemim gel ben yaptırım dişini dedi, kendisi emşire abla! ama ben iğneden korkumdan gidemiyom biliyon mu?

Hürrem : :)) peki teşekkür ederim sohbet güzeldi size mutluluklar iyi çalışmalar.

Diye bitti ama yolun uzun sürmesini isterdim. Fıkra gibi bir insan, olduğu gibi gayet açık net hahayt ama bu erkeklerin böle önüne gelene; bakınız nasıl çapkınım iki kadını idare ediyorum, ee bu güzle kız bende ne buldu param yok pulum yok demekki cinsellikte bir numarayım tavrından nefffffffffret ediyorum. Yazık karısına, yazık iki çocuğuna ne desem boş o böyle mutlu...

Öpücük hepinize...

3 yorum:

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Kader Hürremcim :)
Bunun adı kader :)

Kurcalama kokusu çıkar ;)

O te dişi kalmış canavarda da ne buluyosa. Iyyyyy hemde sarışın kıl kuyruk!

Adsız dedi ki...

mrb hürremcim,
simdi bana kizicaksin ama sölemeden de duramicam, ya böle adamin taksisinden derhal durdurub cikardim, beli ki ahlaksizin teki bu, böle insanlarla muhatab sadece zaman kayibi, off be ne sinir oldum ne sinir oldum bu adamin sölediklerini okudukca ( kuzura bakma )
Birde demezmi erkeklerini hepisi aldatirmis, ne sacma ama ! Aldatma cinse bagli birsey degildir birkere, insanin ahlakina ve karakterine bagli bir olay.

Neyse konuyu degisdirim simdi:
Gelinligin ne oldu ? Buldunmu istedigin gelinligini ? Diktiryormusun ? He bide dügünün tarihi ne zaman ?
Istanbulda mi dügün yoksa adanadami ?

Sana bol mutluluklar dilerim !

Hürrem Sultan dedi ki...

adsız:

adamda oylw bir sapıklık sezmwsim daha ziyade hava atma peşindeydi bende bıraktım atsın :) klasik yurdum erkeği. öyle saçma bir hal görsem emin ol tavrım çok sert olurdu :)

Gelinliğimi diktirmeye başladım. iki düğünüm olacak biri istanbulda biri adanada :)

öpücük.

 
Wordpress Theme by wpthemescreator .
Converted To Blogger Template by Anshul .