9 Mayıs 2010 Pazar

ANNE ANNE ANNECİĞİM...

Anne anne anneciğim, geceler çok soğuk ıssız ve karanlık, üşüdüm üstümü örtsene anneee!!! San-at güneşimiz Zeki Mürenin seslendirdiği bu fevkaladenin fevkinde eseri TÜM ANNELERE HEDİYE EDİYORUM İYİKİ VARSINIZ... ve tabiki herkesin annesi kendine bir tane benimde annem bir tane SENİ ÇOK SEVİYORUM NÜNAYYY!!!

Hayatta en çok çekiştiğim, ağız yarışına girdiğim, bazen 3 gün küs kalıp babamın araya girerek barıştırdığı ehe ehe ( ikimizde pek bi gruruluyuzdur) kişi Annem. Annem sevgisini pek belli edemez ilk kez ben Üniversitiye gittiğimde telefonda bana 'seni çok özledim ' demişti zaten ikimizde yerlere yatmıştık gülmekten :) nasıl desem hiç dememiş ya demeyi beceremiyo ses tonunda, ohh söyledim bitti modunda... sonra sonra ooo süpersin Nünay walla olacak, göstericeksin sevgini diye diye artık daha rahat :)  Şimdi bide ben evlenip gidicem ya iş çıkışı Alışveriş yaptığımda da telefon açıp ' özledim hadi gel, ev sensiz çekilmiyor, çok sessiiz Hürrem ' diyor. Çok değil bundan 1 yıl öncesinde 'ufff başım şişti, evlensende kurtulsak' tadında konuşurdu kendileri ehe ehe ehe ehe Yani kasmaya gerek yok  biz öle mıçk mıçk anne kız ilişkisinde değiliz ama en iyi arkadaşımdır annem bende onun. Bir yere mi gittik bir şey mi oldu herkese anlatsakta birbirimize anlatmadığımızda yarım kalır herşey... Yeni kıyafet mi aldı dünya beğensin ben beğenmeyeyim, önce başlar ' yoo çok güzel, sen ne anlarsın,yoo çok beğendim ben,yooo iyiki almışım' yarın olur ' değiştirdim' eee hani çok beğenmiştim ' e sen beğenmedin içime sinmedi ' ehe ehe ehe 

Bilen bilir annem çok kafadır. Zamanında Aşk acısı çekip  çoook ağlamışsızdır dizlerinin dibinde' Ben ve arakdaşlarım   ühüühü  bu bize yapılırmı beeee ' formatında :)  Annemin de bu olay karşında fix cevabı ' daha iyilerine layıksın, taşıyamadı o seni yok taşıyamadı, aa güzel genç kızsın ne ağlıyosun bırak ' ehe ehe ehe
Bide annemin ennn güzel huylarından biri. Bir yere yemeğe gitmişiz yada bize misafir gelmiş sofrada kaş göz bana ÇOK YEME demeye çalışlıyor :) ya anne vazgeç şu huyunda yoook asla taviz vermicek o kadar insanın içinde beni rezil edecek aha aha aha Ssanırsın obez bir insanım ama hayır çok yenmicek yenmicek :))

Annemsiz ev çok boşş bomboşş çok sıkıcı.... Balkonda oturmanın tadı yok. Çay içmenin tadı yok. Özetle annelermizin değerini bilelim onlarsız hayat çok sıkıcı seviyorum tüm anneleri ama en çok kendi annemi :)) NÜNAY SEVİYORUM SENİ... ( bu arada adı nünay diil o bizim söylediğimiz)
 öpücük öüpücük ...

1 yorum:

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Nünay'ı bende seviyorum.

Zaman zaman kaybettiğim güvenimi tavan yaptırmakta üstüne tanımıyorum kesinlikle.

Onu her görüşümde mutlu oluyorum istisnasız.

Bazen şu Hürrem gitsede sakin sakin konuşsam şu kadınla diye bile aklımdan geçiriyorum :) (hehe)

Şen kahkahası, amaaaaaaaaaan deyişi, o kim Allah aşkına, sen gül gibi kızsın, bırak bırak hiç kafanı yorma. Ay ama boşver buna yorma kafanı deyişleri,..............................................................................................

Günün hangi saatinde olursa olsun aradığımda kesinlikle konuşacağımızdan emin olduğum şahıs, formunu hep koruyan bir kadın... Kapını her istediğim saatte bana açtığın için teşekkür ederim.
Ben gelicem diye hazırladığın güzel yemekler için, güler yüzün için, pozitif enerjin için, saçlarını bir türlü uzatmadığın için, kendinize bakın dediğin için, gençsiniz gezin dediğin için, bizimle İpek Ongun,Osman Aysu vs. okuduğun için, dedikodu yaptığın için, 13 yaşımdan bu yana her söylediğimi ciddiyetle dinlediğin için ve çocuk yerine asssla koymadığın için.......... herşey için teşekkür ederim.

Nünaaaaay yaaa!!!!
Ben seni seviyorum!

 
Wordpress Theme by wpthemescreator .
Converted To Blogger Template by Anshul .