5 Mayıs 2010 Çarşamba

ZAYIFLAMAK...




Efendim ben artık sebze meyve, beyaz et, kırmızı et, balık, kepek ekmeği, bol su, bol spor tadında yaşayan bir insanım :) Sabah 06,30 kalkıyorum 8 tur yürüyüp 300 tane ip atlıyorum. Bilindik klsik kahvaltı yapıyorum ara öğünlerimi aksatmıyorum pilav yada makarna yiceksem aynı öğünde et yemiyorum, tatlı olarak sütlü seçiyorum ve pazar günlerini kendime ödül koyuyorum ( yoksa bozarım diyeti çok açık ).  Ayy bide nasıl havalardayım, yürüyüşten döndükten sonra bana kahvaltı hazırlamış olan vefakar anneme ' ay ne yatıyosun şekerim aaa bütün kadınlar yürüyüşte, gel iki dönelim, yatanla spor yapan bir mi? allasen ' tadında nutuk çekiyorum :) sanırsın spor yapmazsa ölenlerdenim. Sabah 06,00 alarm çalınca 06,30 kadar kendimi ikna ediyorum. 'hadi kalk Hürrem bak gelinlik deneyeceksin, bunun daha kınası var,  şık giyinmek ince bel ve sıfır göbekle olur, hadi blog arkadaşlarını yarı yolda bırakma ( bakınız nasıl değerlisiniz), yatıcaksın nolucak pişman olacaksın' diye diye bismillah deyip kalkıyorum. Şunu söyliyeyim cidden sabah spor yapmak acayip keyifli hem daha zinde oluyo insan hem de gün içinde huzurlu ...

Ayol az yicez sık yicez aaa vucüt kendini kıtlık pozisyonuna sokmıcak, sürekli çalışacak, proteinle karbonhidratı karıştırmıcas, meyveyi günde 2 porsiyon yices çünkü meyvede de şeker var şeklinde bilmiş bilmiş dolanıyorum etrafta hahayt sen nie kilo veremiyosun? çünkü ekmek çok yiyosun, ya sen? çünkü hareketsizsin,tuz yok ödem yapıyo,bol bol bitki çayı  aha aha beni bu aralar kimse görmek istemiyor başlarına Taylan Kümeli kesildim hahayt.

Yani ama banada hak verin havaya girmem lasım ki vereyim bu kiloları. 15 ' de bir sonucu bildiricem efendim merak etmeyiniz meraklı arkadaşları sevindircem :) bakalım çok mu gaza gelmişim az mı?  Verdikten sonrada hava atmayı planlıyorum mesela; hep zayıfaların yaptığı gibi, azzz bişey yiyip 'aaa göbeğim çıktı ' diyeceğim senin neren var diyenlere 'olurmu var tabi siz görmiyosunuz' diyeceğim. Nasıl verdin Hürrem ? diyenlere ' bişey yapmadım inan, farkında bile değilim ay vermişmiyim sahi? bak şimdi ' yapıcam aha aha aha İntikamım acı olucak :)) Afiyette kalın öpücük...

6 yorum:

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Ya ben şu 50 kg olup da ay göbeğim ay şuram ay buram diyenlere kıl oluyorum.

çok acıktım dünyayı yicem diyolar yarım kase çorba yiyolar ayyyhh tıkandım diyolar inanmıyorum ya. iiiinaaaannnnmmmmmmııııyoooruuuuuuum!!!
ben niye doymuyorum püfffff :(

Hürrem Sultan dedi ki...

kybele-f ;

peki tamam sizide bilgilendircem hadi yapıcam bu kıyağı size.Sevgili okurum önecelikle az ve sık yices!!! ara öğünleri atlamıcas, meyve yices, biküvi kek vs yasak! sizin küçüklüğünüde bilriim 52 kilodan yukarı çıkmzdınız lütfen o günleri düşünün ve EFSANE geri dönsün kapiş?
mum kokulu öpücük ehe ehe eh

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

küçüklüğüüüüüüüüüm ühüüüüüüü!!!!

insanlar öncesi sonrası diye, önce kilolu hallerini sonraki diye zayıf hallerini gösterir bendede tam tersi

böhöhöhöhöööö :'(

♥ Made By Mİne ♥ dedi ki...

güzel haberleri merakla bekliyorum..sevgiler

Hürrem Sultan dedi ki...

madebymine;
bu hızla gidersem güzel haberler yakındır :) sayfana baktım ne güzel şeyler yapıyorusun süpersin. görüşmek dileğiyle.

aksilaz dedi ki...

Verdiğin gr ları begenmezsem ara gazları veririz.

Ben senin istediğin kiloya geleceğini sanmıyorum :P

gibi

 
Wordpress Theme by wpthemescreator .
Converted To Blogger Template by Anshul .