3 Haziran 2010 Perşembe

TAKSİ ANISI...

Biraz önce kankacığımın blogunda okudum ve çok güldüm taksici macerasına :) Bende hafta sonu yaşadığımı yazayım tam olsun ....

Yer : Bilmediğim bri yer :)  '500T otobüsüne bin Carrefour'un önünde in' dediler. İndim.
İnerken 'ara' dediler. Aradım :)  'Köşedeki taksi durağından bir taksiye bin, bilmem nerenin önünde in dediler. 'peki' dedim . Bu arada kuzenim nişanlanıyor, onun nişanına karşıya (asya yakası) geçiyorum ve oralaroı pek bilmiyorum. Telefondan direktifleri yağdıranda pek sevgili babacuğuuum...

- Mrb. Ben şu resturant'ın önünde inicem.

-Tamam abla. ( adam var babamın yaşında ne ablasııııııııı!)
Yol uzun abla sıkılmayalım ben sana anlatayım bir şeyler ahauahahauaha Ben dinlemeyi sevdiğimden konuşmayıda tabi eee dedim anlat bakalım :)))
Geçenlerde senin gibi asortik bir abla bindi arabaya. ( ahauaha iyi mi kötü mü birşey dedi pek çözemedim amma velakin bende nişana gitmem sebebiyle saçlar yapılı full kostüm'üm adam haksız değil, parayı bastırsalar günayda sahne alırım :))) )  Dediki 'beni felanca yertiştir şoför bey'  ama trafik kilit elimden birşey gelmiyor. E bizim asortik ablada geç kaldığından hımır hımır konuşmaya başlamış 'Para veriyorum yetiştir beniiii'. Bizim şoförde beter tabi , ' Kanatlarını yeni çıkardım bakıma verdim, yoksa normalde uçururdum arabayı istediğiniz yere' gibilerinden laflar etmiş :))))
Neyse efem kadın terlemiş, demişki 'klimayı açarmısınız bari?' Şoför diyoki ' abla araba şahin ! Ne kliması ama çaktırmadım tamam dedim sıcak fanı açtım,  kadının bütün makyajı aktı abla, kapat şunu piştim diye çığırmaya başladı sonra kapattım  :)

Benim hiç öyle asortiklere tahammülüm yok abla ! 'Şoförüz diye satın almadı mı zannetti '  diyerekten bana dert yandı eheuehe  Şimdi desem ki ' Yani yinede bir bayana bu şekilde davranmamanız gerekirdi' felan uuuuu buralarıda tanımıyorum yanlış yere götürür yapar diye ' Tabi çeşit çeşit insan biniyor taksiye sizde haklısınız' diye babannemin konuşmaları potansiyelinde cümleler sarfettim :)))))

Gideceğimiz yere vardığımızda teşşekkür ettim 'abla senin paran olmasaydı da ben getirirdim seni buraya ' dedi. İyi bir şey sanırım :)))

Bir taksi maceramınızında burda sonuna geldik iyi günler efendim sevgiler saygılar bizde :)
Öpücük.

5 yorum:

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

hahahaha :)
hain taksici. :))))))

komik oluyolar yahu.

iyidir taksiciler. sarhoşununda derdini çekiyo, böyle hanım kızlarada öğüt veriyo, aldatıldın mı mesela git anlat nerdeyse seninle ağlıyolar. ben anlattım ordan biliyorum. taksiciye ağladım yaa düşün :) aklıma geldi şimdi :)))


taksi şoförleri iyidir..
Allah başımızdan eksik etmesin.

Hürrem Sultan dedi ki...

:) inanırım. İnsanız işte moral bozulunca kim olsa anlatası gelio insanın :)

Gülen Tezer dedi ki...

:)))))))) TAKSİCİNİN KAFASI KARIŞTI. Muhtemelen 'o da asortik bu da ama ne kadar farklılar :P' Kardeşim Türkiye şampiyonlukları olan bir araba yarışçısıdır. Bir keresinde bu işi çok yapmak istediğinden bir ahbabımızın taksisini üstüne para verip işe çıkmıştı :)))))))
Kalender olur taksiciler ha arada hırtları da çıkmıyor mu, çıkıyor. Yıllar önce bir hastanenin acil servisine 'bu saatte dışarıda ne işin var' diye ahka kesen bir taksici tarafından elinin üstü falçatalanmış üniversiteli bir kız gelmişti :(
Günay esprisine koptum :)))
Sevgimle :)

Hürrem Sultan dedi ki...

gülenciğim;

Günay çok sevdiğim fekat çok pahalıolduğundan dışardan baktığım bir yer :) ama bastrısınlar parayı walla repertuar yaparım hemen eheuehee
öpücük

YeMeK vAkTi dedi ki...

inanmıyorum kadına neler etmiş :))hain taksici :))

 
Wordpress Theme by wpthemescreator .
Converted To Blogger Template by Anshul .